2024.05.03., péntek - Tímea, Irma napja
facebook
Keresés
Darts verseny a 22-es szám bűvöletében

Darts verseny a 22-es szám bűvöletében

2023. október 25., 09:20
Október 22-én „A 22-es csapdája” címmel amatőr darts versenyt hirdetett a Zalaegerszegi Darts Egyesület. A Legend’s Pub táblái előtt pontosan 22-en jelentkeztek játékra, akik egyéni és páros versenyben mérték össze tudásukat.

A 22-es szám bűvköréből kiindulva, dupla beszállós 501-et játszottak dupla kiszállóval. A nevezők 4 csoportba sorsolva hangolódtak az egyenes kieséses szakaszra, ahova minden induló bejutott. A csoportban és a 16-ba jutáshoz kettő nyert leg kellett, az elődöntőkig 3 legre, a döntőbe jutáshoz, illetve a végső győzelemhez 4 nyert legre volt szükség.

Jó hangulatban, izgalmas és színvonalas mérkőzéseket játszottak a versenyzők. A két 3. helyezett Bíró László és Olasz Ádám, az ezüstérem birtokosa Vincze Martin lett. Az egyéni győzelmet Ambrus Mátyás szerezte meg, aki fantasztikus napot fogott ki, így megérdemelten hódította magához az ezért járó trófeát.

A legmagasabb 100+ kiszállót Vincze Martin dobta meg, ami 114-es lezárást jelentett. A legtöbb 180-nal Kovács Tamás büszkélkedhetett, kettőt is sikerült összehoznia.

A páros vigasz-verseny győztes párosa Döbrentei Norbert és Kosárkó Attila lett.

Szöveg: Jóna István
Fotók: Zalaegerszegi Darts Egyesület/Facebook

# Kapcsolódó galériák