2024.05.22., szerda - Júlia, Rita napja
facebook
Keresés
Elkészült az Örvényesvölgy Fesztivál programja

Elkészült az Örvényesvölgy Fesztivál programja

2024. április 30., 19:30
Az esemény idén öt helyett háromnapos lesz, ami nem megy a változatosság rovására. A rendezvényen nemzetközi és hazai előadók szórakoztatnak, miközben családi és irodalmi programokkal várják a zalacsányi Pálos Resortnál az érdeklődőket.

Négy külföldi sztárvendég érkezik majd Zalacsányba, akik közül többen először lépnek fel Magyarországon. Köztük Andrea Bocelli tehetséges fia, Matteo, aki több szálon is kötődik az örvényesvölgy történetéhez.

Számunkra ez azért nagyon különleges, mert az inspirációt itt a zalacsányi Örvényesvölgy kialakításához gyakorlatilag a Bocelli családtól vettük. 2010-ben volt egy élményünk ott Toscanaban, az ő színpadukat látva, ahol nyaranta 10 ezer ember néz meg igényes koncerteket világsztárokkal és azt mondtuk, hogy szeretnénk valami ilyesmit is, szerény körülmények között a zalai dombok között

- mondta portálunknak Badacsonyi Tamás fesztiváligazgató.

A közönségfelmérések eredményei azt mutatják, hogy a legtöbben a családias hangulata miatt kedvelik a rendezvényt. Ezért - az igényekhez igazodva- a gyerekeket, a kirándulni- és olvasni vágyókat egyaránt változatos lehetőségekkel csábítják.

Különösen kedvezünk a gyerekeknek olyan programokkal, bábszínházzal, mint például Vitéz László, vagy Paprika Jancsi, amelyek mind kedves figurák. De nem csak az előadások lesznek, hanem lesz interaktív bűvészshow, ügyességi játékok és lesznek E-bike túrák. Az E-bike túra a legnépszerűbb programunk volt a tavalyi fesztiválon és nem győztük fogadni a jelentkezőket rá

- fogalmazott a fesztiváligazgató.

A diákok és a 65 év felettiek jelentős kedvezményt kapnak a jegyárakból. A szervezők naponta 3500 látogatóra számítanak, ezért – a létszámkorlátozás okán – arra intenek, hogy mindenki időben gondoskodjon a helyfoglalásról. 

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

RPONzOh2s2Y
# Kapcsolódó cikkek