2024.05.16., csütörtök - Mózes, Botond napja
facebook
Keresés
Péntek este a Puskás Akadémiát fogadja a ZTE FC

Péntek este a Puskás Akadémiát fogadja a ZTE FC

2024. április 25., 19:22
Az  OTP Bank Liga 30. fordulójában ismét hazai pályán játszik a ZTE FC labdarúgócsapata. Az ellenfél a Puskás Akadémia együttese lesz. A mérkőzést pénteken 20 órakor rendezik a ZTE Arénában.

A zalaiak mérlege ebben az idényben pozitív a Puskás ellen, hiszen tavaly ősszel hazai pályán 1-1-es döntetlent játszottak egymással, míg idén tavasszal Mance találatával elhozták a három pontot a Pancho Arénából.

Hornyák Zsolt csapata jó formában érkezik Zalaegerszegre, hiszen az utóbbi öt fordulóban nem találtak legyőzőre. Legutóbb a Paks együttesét győzték le 5-0-ra. A felcsútiak nem titkolt szándéka, hogy felkapaszkodjanak a dobogóra, melytől mindössze négy pont választja el őket.

A ZTE FC a Fehérvár otthonában fontos, önbizalomnövelő döntetlent ért el. Hazai pályán legutóbb a már bajnok Ferencváros tudott egyedül nyerni tavasszal.

A fentiek tekintetében harcos, kemény összecsapás várható péntek este, melyen fegyelmezett, taktikus játékkal, jó egyéni teljesítményekkel otthon tarthatja a ZTE a három pontot.

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István

# Kapcsolódó cikkek