2024.04.28., vasárnap - Valéria napja
facebook
Keresés
Körmenden folytatódik a bronzcsata

Körmenden folytatódik a bronzcsata

2023. május 19., 13:35
Szombaton, Körmenden találkozik a két ősi rivális Egis Körmend és a Zalakerámia ZTE KK a férfi kosárlabda-bajnokság bronzcsatájának második összecsapásán. A párharcban a ZTE vezet 1-0-ra.

Szerdán este fergeteges hangulatban játszották a csapatok a bronzéremért rendezett párharc első mérkőzését. A ZTE jó második félidejének köszönhetően 91-78-ra megnyerte az első összecsapást.

A második mérkőzésen, Körmenden is borítékolható a jó hangulat és a telt hát, hiszen a zalai szurkolóknak szánt 150 db vendégjegy egy délelőtt alatt elfogyott.

Nagy csatára van kilátás, hiszen ha a vasiak életben akarják tartani érmes álmaikat, akkor nyerniük kell hazai parketten. A ZTE készülhet viszonylag nyugodtabban a találkozóra, hiszen előnyben vannak. Zalai oldalon aggodalomra ad okot Michel Smith állapota, aki az első mérkőzés 38. percében sérült meg. Az elsődleges információk szerint az amerikai játékos sérülése nem komoly, de a szombati összecsapáson kérdéses a játéka.

A mérkőzést 18 órakor rendezik Körmenden és a Praksch Péter, Nagy Viktor, Frányó Péter (Bognár Tibor) bírói hármas dirigálja majd.

Fotó: Jóna István 

# Kapcsolódó cikkek