2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma napja
facebook
Keresés
Harry herceg először beszélt apjánál tett látogatásáról: meglepő kijelentést tett

Harry herceg először beszélt apjánál tett látogatásáról: meglepő kijelentést tett

2024. február 20., 17:44
Harry azonnal repülőre szállt, amikor megtudta, hogy apjánál rákot diagnosztizáltak. A herceg most először nyilatkozott az utazásáról és azt is elmondta, a jövőben annyiszor látogatja meg a családját, ahányszor csak lehetséges.

Harry február 6-án egyedül repült az Egyesült Királyságba, mindössze egy nappal azután, hogy a palota bejelentette, a 76 éves Károlynál rákot diagnosztizáltak. Mindössze 26 órát töltött hazájában, mielőtt visszatért volna feleségéhez, Meghan Markle-hez és két gyermekükhöz, Archie herceghez és Lilibet hercegnőhöz Kaliforniába.

III. Károly király bejelentése óta Harry először szólalt meg nyilvánosan apja diagnózisáról és a nála tett látogatásáról.

Felugrottam egy repülőre, és amint csak tudtam, elmentem hozzá

- mondta a 39 éves sussexi herceg a Good Morning Americának.

Szeretem a családomat. Hálás vagyok azért, hogy felszállhattam egy repülőre, és meglátogathattam őt, és időt tölthettem vele.

Harry arról is beszélt, hogy tervez még visszatérni szülőhazájába.

Vannak más tervezett utazásaim is, amelyek Nagy-Britannián keresztül vezetnek majd, vagy vissza Nagy-Britanniába, vagyis annyiszor látogatom meg a családomat, amennyiszer csak lehetséges

- idézi a herceget az In Touch.

Harry kapcsolata a családjával feszült, mióta ő és Meghan 2020 januárjában kiléptek a királyi családból, és Észak-Amerikába költöztek. A hónap eleji látogatása előtt Harry utoljára 2023 májusában látta Károlyt. Legutóbbi angliai útja során állítólag csak egy órát töltött az apjával, és egyáltalán nem találkozott bátyjával, Vilmos herceggel - írja a life.hu.

Fotó: Wikipédia/Minerva97