2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma napja
facebook
Keresés
Telt ház előtt játsszák a bronzcsata negyedik összecsapását

Telt ház előtt játsszák a bronzcsata negyedik összecsapását

2023. május 26., 10:50
Kedden hazai pályán a ZTE KK legyőzte a Körmendet a bronzpárharc harmadik összecsapásán, így 2-1-re vezet. A negyedik mérkőzést ma 18 órától Körmenden rendezik, ahol akár el is dőlhet a bronzérem sorsa, ha a ZTE nyer.

Sebastjan Krasovec, a ZTE KK vezetőedzője az újabb találkozó előtt a klub honlapjának nyilatkozott az esélyekről:

Mitchell Smith bokája is napról napra javul 

- árulta el Sebastjan Krasovec, hiszen az amerikai játékos jelenléte és újbóli pályára lépése nagyon sokat jelentett a keddi hazai siker elérésében. 

Szerintem pénteken sokkal jobbak leszünk, mint voltunk a múlt hétvégén. Nagyon nehéz meccsre számítok, mert a Körmend otthon játszik, azonban csapatunkban van annyi minőség és megvan a képesség rá, hogy idegenben nyerjünk és akkor le is zárhatjuk a sorozatot. Természetesen sokkal jobban kell kezdenünk a mérkőzést, mint tettük legutóbb Körmenden. Keményen kell játszanunk a pálya mindkét oldalán, ugyanakkor meg kell őriznünk a nyugalmunkat. Nem szabad reagálni semmilyen provokációra, ami ott, a meccsben megtörténhet.

Ha a körmendi mérkőzésen hazai győzelem születik, akkor a végső összecsapást vasárnap 18 órától Zalaegerszegen rendezik.

Fotó: Jóna István

# Kapcsolódó cikkek