2024.05.06., hétfő - Ivett, Frida napja
facebook
Keresés
Sportlövő tábort szerveztek Zalaegerszegen

Sportlövő tábort szerveztek Zalaegerszegen

2023. augusztus 17., 17:45
A program második turnusában csaknem húsz fiatal veszi célba a táblákat. Emellett a résztvevők közösségépítő és személyiségfejlesztő gyakorlatokkal töltik idejüket.

Továbbra is népszerű a gyerekeknél a koncentrációt és a türelmet fejlesztő sportág. A lőfegyverek és társaság egyaránt vonzóvá teszi számukra ezt a lehetőséget az Ebergényi úti lőtéren.

A táborozókkal a klub élsportolói is foglalkoznak. Tankovics Tamás nemrég tért haza a koreai világbajnokságról.

„Nagyon sok élménnyel jöttünk vissza és tudtunk a városban is egy kicsit csavarogni. Volt egy szabad napunk. A verseny is elsőre nagyon jól sikerült szerintem és remélhetőleg a következő világversenyekre is ki tudok jutni."

- fogalmazott a sportoló.

A szervezők célja, hogy a tábor után minél többen csatlakozzanak a ZTE Sportlövész Klubjához. Ennek érdekében változatos programokkal készültek. Erről Somogyi Péter, a ZTE Sportlövész Klub elnöke beszélt portálunknak.

„Minden délelőtt lövész foglalkozások zajlanak, emellett ketté van osztva a társaság, így vannak csapatépítő tréningek, különböző játékok és emellett délutánonként olyan programokat igyekeztünk szervezni, amely a honvédelemhez és hazafias neveléshez kapcsolódó programokat tartunk, de vannak strandos programjaink is."

A ravasz meghúzásához és a pontos találathoz kulcsfontosságú az önuralom. Somogy Péter szerint, akik ezt elsajátítják, azok az életben is könnyebben veszik az akadályokat. 

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

x5Bj06RGd5o
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek