2024.05.20., hétfő - Bernát, Felícia napja
facebook
Keresés
Nem bírt a Balatonfüreddel sem a ZTE FC II

Nem bírt a Balatonfüreddel sem a ZTE FC II

2023. október 23., 09:20
A labdarúgó NB III 12. fordulójában, az északnyugati csoportban a ZTE II együttese három vereséget követően szeretett volna javítani a Balatonfüred ellen és itthon tartani a három pontot.

ZTE FC II–Balatonfüredi FC 0-1 (0-1)

Zalaegerszeg, Jv: Maml Zoltán

ZTE II: Dombó - Deme, Safronov, Soltész (Kozári), Dóczi, Németh D., Klausz, Boros (Balabás), Korógyi (Mulasics), Lengyel, Balotelli ((Kapus). Edző: Koller Zoltán.

Gólszerző: Major

A ZTE FC II megerősített kerettel, több visszajátszóval, nagy lendülettel vette fel a küzdelmet a Balaton parti csapat ellen. A 20. percben kimaradt egy nagy hazai lehetőség, míg az ellentámadásból Major góljával előnybe került a Balatonfüred. A folytatásban a hazaiak mentek előre, fölényben is játszottak, de nem tudtak kiegyenlíteni így sorozatban negyedszer is vesztesen hagyták el a pályát.

Koller Zoltán:

A mai mérkőzésen is megmutatkozott, hogy minőség nélkül nem lehet mérkőzést nyerni, ez pedig ma nálunk nem volt meg. A játék képe alapján győzelmet nem érdemeltünk, de vereséget sem. Már hetek óta ezt látjuk, hiszen most már sorozatban a harmadik mérkőzés, amelyen egy góllal kapunk ki. Ma kevés helyzetet dolgoztunk ki, de ami a fő probléma, hogy nem volt meg a csapatban az az akarati plusz, ami ahhoz kellett volna, hogy egy ilyen lelkes és szervezett ellenfelet legyőzzünk. Még egyszer szeretném kiemelni, hogy nem érdemeltünk vereséget, és legalább egy ponttal kellett volna elhagynunk a pályát.

Szöveg: Jóna István
Fotók: Jóna István

# Kapcsolódó galériák