2024.05.20., hétfő - Bernát, Felícia napja
facebook
Keresés
Hazai pályán kapott ki a ZTE FC II

Hazai pályán kapott ki a ZTE FC II

2023. október 02., 08:12
A labdarúgó NB III. Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában a ZTE FC II az ETO Akadémia Győr együttesét fogadta. A zalai fiatalok az előző fordulóban a Haladás együttesét győzték le idegenben, így megérdemelték, hogy a ZTE Arénában játszhassanak. Koller Zoltán csapatában több visszajátszó is a kezdőben kapott helyet.

ZTE FC-ETO Akadémia Győr 0-2 (0-1)

Zalaegerszeg, JV: Dévényi Balázs

ZTE FC: Senkó - Deme, Soltész (Mulasics), Safronov, Várkonyi, - Baloteli (Korógyi), Lengyel (Balabás), Boros, Király, - Klausz (Varga), Szalay (Györe). Edző: Koller Zoltán

Gólszerző: Kiss, Rátonyi,

Mindkét együttes nagy lendülettel vetette bele magát a játékba. Az első negyedórában egy-egy nagyobb helyzetet jegyezhettünk fel mindkét oldalon. A folytatásban a hazaiak pontalanul játszottak, míg a vendégek fokozatosan átvették az irányítást. Senkó Zsombornak többször is nagyot kellett védeni, hogy csapata elkerülje a gólt. A 41. percben kicsivel több mint 20 méterről végezhetett el szabadrúgást az ETO, melyet középről Kiss csavarta a bal felső sarokba (0-1).

A második félidő elejét megnyomta a házigazda és közel álltak az egyenlítéshez. A hazai gól nem akart összejönni, viszont az 56. percben egy győri kontra végén Rátonyi betalált, így már két góllal vezettek a vendégek (0-2). A gól után is próbálkoztak gólszerzéssel a hazaiak, de Sebők Martin jól védte a győriek kapuját. A hajrában már nem változott az eredmény, a ZTE nem tudta megismételni a Haladás elleni jó teljesítményét a visszajátszókkal sem.

Szöveg: Jóna István

Fotók: Jóna István

# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek