2024.05.20., hétfő - Bernát, Felícia napja
facebook
Keresés
Erős kerettel sem tudott nyerni a ZTE FC II

Erős kerettel sem tudott nyerni a ZTE FC II

2023. augusztus 20., 09:00
A labdarúgó NB III-ban nemzeti ünnepünk miatt szombaton lejátszottak minden összecsapást. Az Észak-nyugati csoportban a ZTE FC II az egyik bajnokesélyes együtteshez, a Veszprémhez utazott. A találkozót a házigazda Pápán rendezte, mivel még zajlik a stadionfelújítás a királynék városában.

Veszprém - ZTE FC II. 2-1 (0-1)

Pápa, 100 néző. Jv.: Horváth M.

ZTE FC II.: Sinkó M. – Bodrogi, Kozári (Lengyel), Csóka - Király, Bedi, Soltész (Balabás) Deme - Milovanovikj (Györe), Klausz (Mulasics), Balotelli (Varga L.). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Bartusz (77. - 11-esből), Tömösvái (89.), illetve ( Klausz (42.).

Mivel az NB I-es csapat pénteken már játszott, így a ZTE FC II erős kerettel. több visszajátszóval állhatott fel a Veszprém ellen. Koller Zoltán vezetőedző a kezdőben tudhatta Bedi Bencét, Klausz Milánt, Soltész Istvánt, Daniel Milovanovikj-ot, és Csóka Dánielt is. A kiegyenlített első félidő hajrájában Klausz Milán szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). A második játékrészben a házigazda irányította a játékot és próbált egyenlíteni. A 77. percben Bartusz egalizált, majd a 89. percben Tömösvári találata döntötte el az összecsapást. A ZTE FC II négy fordulót követően 1 győzelemmel és 3 vereséggel a 12. helyen áll.

Fotó: vehir.hu