2024.05.21., kedd - Konstantin napja
facebook
Keresés
Mi történt vele? Ebből él most a Megasztár egykori kedvence, akibe minden nő szerelmes volt

Mi történt vele? Ebből él most a Megasztár egykori kedvence, akibe minden nő szerelmes volt

2024. április 15., 11:30
A Megasztár énekese nem hagyta el a színpadot.

A 42 éves ecuadori–magyar színész-énekes 2004-ben, a Megasztár második évadában rabolta el az ország szívét, és végül Molnár Ferenc „Caramel”, Palcsó Tamás és Tóth Gabi után a negyedik helyen végzett. Később alapította meg együttesét, a Torres Dani és a Veni Styx-t, ami két album után, 2007-ben megszűnt. Torres Dani azonban nem tűnt el, látható volt a legnépszerűbb magyar sorozatokban, mind például a Jóban Rosszban és a Barátok közt, de már feltűnt amerikai, dán és spanyol filmekben is.

Ami a magánéletét illeti, az énekes még mindig nem állapodott meg, jelenleg kutyájával él, az édesapjával pedig nemrégiben felfedezte az ecuadori hegyeket. Most újabb kihívás előtt áll – értesült a story.hu. Dani egy spanyol nyelvű operában kapott szerepet, amit április közepétől láthatunk majd - írja a Blikk.

A Megasztár az első óriási megmérettetés volt. Azt hiszem, onnan hozom magammal azt az ambíciót, ami arra sarkall, hogy minden áldott nap küzdjek egy-egy új feladatért, hogy mindig átlépjek egy új akadályt, megoldjak egy új feladatot. Ez megmaradt az életemben, de már sokkal tudatosabb vagyok ezen a téren, és keresem is a kihívást jelentő helyzeteket

- kezdte a lapnak Torres Dani.

Most például szerepet vállaltam egy spanyol nyelvű operában, amit Debrecenben, a Csokonai Színházban mutatunk be április közepén. Maria de Buenos Aires a címe, és valójában egy argentintangó-opera. Én ugyan beszélek spanyolul, de az ecuadori spanyolt, amiben sok szót teljesen másra használnak, így önmagában már a szöveg elsajátítása sem volt könnyű feladat.

Fotó: MTI/Nándorfi Máté