2024.06.24., hétfő - Iván napja
facebook
Keresés
Katalin hercegné jobban van? Itt az egyértelmű jel, ami sokat elmond

Katalin hercegné jobban van? Itt az egyértelmű jel, ami sokat elmond

2024. június 03., 15:20
Katalin hercegné bejelentése az egész világot megrázta. Állapotáról azóta a palota nem adott ki újabb közleményt, de a családtagoktól és az ismerősöktől olykor szivárognak ki friss információk. Mostanában például egyre többször látták a hercegnét a palotán kívül.

Katalin hercegné március végén megható videóüzenetben osztotta meg, hogy rákos elváltozást találtak a szervezetében. A betegség miatt teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, és jelenleg kemoterápiás kezelést kap. Állapotáról azóta nincs túl sok hivatalos információnk, így a rajongók csupán Vilmos herceg kijelentésére támaszkodhatnak, miszerint a hercegnével „minden rendben van”. Most azonban végre jó hírek érkeztek róla!

A Daily Mail értesülései szerint a walesi hercegné az elmúlt hetekben többször is kint volt a családjával. Bár azt nem tudni, pontosan mivel töltötték az időt, a rajongók abban reménykednek, ez annak a jele, hogy Katalin egyre csak erősödik – számolt be a Glamour.

Igaz, ez valóban nagyon bíztató, azonban a lap hangsúlyozza, hogy ez nem jelenti azt, hogy a hercegné készen áll a nyilvános megjelenésekre is.

Kiderült, mikor láthatjuk legközelebb Katalin hercegnét

A napokban egy másik jel is arra utalt, hogy Katalin hercegné jobban lehet, ugyanis Vilmos herceggel közösen készítettek egy projektvideót, amit a hivatalos Twitter oldalukon osztottak meg. Bár azt nem tudni, hogy a forgatás Katalin betegségének bejelentése előtt vagy után zajlott, sok rajongó abban reménykedik, hogy ez azt jelenti, hogy a hercegné kezelése jól halad, és hamarosan újra láthatjuk.

A Daily Mail újságírója, Richard Eden szerint azonban erről egyelőre nincs szó.

A barátok, akikkel az elmúlt napokban beszéltem, arra utaltak, hogy Catherine-t valószínűleg ősznél előbb nem láthatjuk - és akkor is csak abban az esetben, ha teljesen felépült.

Hozzátette: Katalin barátai hangsúlyozták, hogy az, hogy közvetve részt vesz egy-egy projektben, nem jelenti azt, hogy mostanában visszatér a kötelezettségeihez.

Fotó: @KensingtonRoyal/X