2024.06.14., péntek - Vazul napja
facebook
Keresés
Tűzoltó családi nap Zalaegerszegen

Tűzoltó családi nap Zalaegerszegen

2023. szeptember 19., 08:50
Az elmúlt hétvégén a Gébárti Termálfalu és Kemping területén megrendezett eseményen a Zalaegerszegi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság első családi napját tartotta.

Az összejövetel célja nemcsak a jó hangulat megteremtése volt, hanem egy új alapítvány létrehozása is, amely a nehéz sorsú tűzoltók és családjaik támogatására szolgál majd - közölte a vármegyei katasztrófavédelem.

Az eseményen négy főzőcsapat, a zalaegerszegi tűzoltók „B” és „C” szolgálati csoportja, valamint a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, illetve a zalaegerszegi Katasztrófavédelmi Kirendeltség csapata mérte össze tudását egy főzőverseny keretében. A résztvevők lecsót, palacsintát és pörköltet készítettek, a gyerekeket ugrálóvár várta.

Az eseményen jelen volt Takács Ottó Alajos tűzoltó ezredes, a vármegyei igazgató, aki okleveleket adott át a főzőcsapatoknak, és köszönetet mondott a résztvevőknek az alapítvány létrehozásának támogatásáért. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben folytatódik az ilyen szép számú résztvevővel megtartott családi nap és a program folytatása.

Fotók: Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

# Kapcsolódó galériák