2024.06.15., szombat - Jolán, Vid napja
facebook
Keresés
Idén is népszerű a napközis tábor

Idén is népszerű a napközis tábor

2023. július 05., 14:20
Idén is az önkormányzat napközis tábora a legnépszerűbb nyáron a családok körében. A napközbeni ellátást nyolc héten át, augusztus közepéig vehetik igénybe az állandó zalaegerszegi lakcímmel rendelkezők. A második turnusban közel 120-an töltik együtt a vakációt.

Ez a nap is a szokásos eligazítással kezdődött az Apáczai művelődési központ aulájában. Ezúttal túrázni indultak a gyerekek. A gyaloglás végállomása az Alsóerdei Sport- és Élménypark volt.

Igyekszünk minél több külső helyszínt meglátogatni. Van egy heti tematikánk, amit azért próbálunk betartani. Hétfőn bent vagyunk, hiszen érkeznek az új gyerekek, velük próbálunk megismerkedni, illetve egy kicsit bevezetni őket a tábori életbe. Ha jó idő van, akkor kedden és csütörtökön az AquaCitybe látogatunk, amit nagyon szeretnek a gyerekek, hiszen ott szabadon fürdőzhetnek, csúszdázhatnak. Szerdánként az újan megépült alsóerdei kalandparkba látogatunk el, pénteken pedig moziba megyünk délelőtt, délután pedig még szabad foglalkozás van. Illetve természetesen a belső helyszínen lehet kézműveskedni, könyvtárba menni, sportfoglalkozásokon részt venni

- ismerteti a nyár tematikáját Bednárikné Rácz Enikő, a Keresztury Dezső VMK igazgatóhelyettese.

Az élménypark közkedvelt a diákok körében, ma is igyekeztek mindent kipróbálni.

A táborozóknak a programok mellett napi háromszori étkezést biztosítanak. A szülők csak ez utóbbiért fizetnek. A többgyermek utáni, illetve szociális rászorultság alapján járó évközbeni kedvezmények a szünidőben is érvényesíthetők.

Fotók: Zalaegerszegi Televízió

vWekvMSD9Jo
# Kapcsolódó galériák