2024.07.13., szombat - Jenő napja
facebook
Keresés
Átadták a pedagógusnapi elismeréseket Zalaegerszegen

Átadták a pedagógusnapi elismeréseket Zalaegerszegen

2024. június 03., 16:15
Átadták a pedagógusnapi elismeréseket a Korona Szalonban. A városi rendezvényen 12 szakembert jutalmaztak. A programot a kertvárosi óvoda nagycsoportosainak műsora színesítette.

A kicsik produkciója után Balaicz Zoltán köszöntötte a résztvevőket. A polgármester emlékeztetett: noha az általános és középiskolákat már nem a város működteti, az önkormányzat, amiben csak lehet, támogatja munkájukat.

Olyan fontos munkát végeznek a pedagógusok, amit illik egy önkormányzatnak elismerni. Természetesen mi a magunk módján a saját fejlesztéseinket folyamatosan hajtjuk végre. 2014 óta mostanáig sikerült majdnem minden oktatási intézményt felújítani. Most is zajlik a Zrínyi Miklós Gimnázium teljes rekonstrukciója és hamarosan átadjuk a Deák Ferenc Technikum felújított épületét is.

A fenntartók javaslatai alapján választották ki azokat, akik méltók a város elismerésére. Feltételül szabták, hogy hozzáállásuk és szakmai tevékenységük kollégáik és a gyerekek számára egyaránt példamutató legyen. Az eseményen elhangzott: napjainkban egyre fontosabb, hogy a pedagógusok a család mellett biztonságos, megbízható támaszt jelentsenek a gyermekeknek. Ezzel is irányt mutatva a fiatalok számára napjaink információval túlterhelt, sokszor zavaros kommunikációs útvesztőjében.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

T41C4_YBMSs
# Kapcsolódó galériák