2024.05.16., csütörtök - Mózes, Botond napja
facebook
Keresés
Vasárnap a Puskás Akadémia ellen folytatja a ZTE FC

Vasárnap a Puskás Akadémia ellen folytatja a ZTE FC

2023. május 06., 08:20
A történelmi Magyar Kupa sikert követően nem sok ideje volt a felkészülésre a ZTE FC csapatának, hiszen vasárnap 15 órától már a bajnokira kell koncentrálniuk, ahol a Puskás Akadémia együttese lesz a vendég.

A mérkőzés pikantériája lehet, hogy a Magyar Kupa elődöntőben éppen a felcsútinak ellen diadalmaskodott a ZTE, így a vendégeknek van miért visszavágniuk. Hornyák Zsolt együttese jelenleg az ötödik a tabellán, legutóbb 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Vasassal. A vendégek még harcban vannak a bronzéremért, így kettőzött erővel küzdhetnek majd a vasárnapi összecsapáson.

Négy forduló van hátra a szezonból és minden mérkőzésnek kiemelt fontossága van Boér Gábor vezetőedző csapatának, hiszen még nem dőlt el a bennmaradás kérdése.

Kiemelt szerepe van a frissítésnek ezekben a napokban, hisz százhúsz perc van a lábakban, így a szakmai stábunk feladata, hogy vasárnapra a lehető legjobb állapotba kerüljenek a játékosok mentálisan és fizikálisan is. Bízom benne, hogy ez a történelmi siker pozitív energiákat szabadít fel, négy kulcsfontosságú mérkőzés vár még ránk, amiket profin kell lehozni. Szeretném, ha az egész keret érezné, hogy számítunk rájuk, fontosak azok a játékosok is, akik az adott mérkőzésen a padról szállnak be. Remélem, hogy a hétközi sikert követően sokan látogatnak ki a vasárnapi mérkőzésre, hisz fontos találkozót játszunk a Puskás Akadémia ellen

- mondta a vezetőedző a ztefc.hu-nak.

Fotó: Jóna István 

# Kapcsolódó cikkek