2024.05.16., csütörtök - Mózes, Botond napja
facebook
Keresés
Több ingyenes programmal is várják a szurkolókat a Zete Fiesztán!

Több ingyenes programmal is várják a szurkolókat a Zete Fiesztán!

2023. július 12., 09:30
Július 15-én rendezi hagyományos programját, a Zete Fiesztát a ZTE FC. A program ideje alatt egy szurkolói zóna keretein belül több szórakoztató program közül is választhatnak a kilátogatók 10:00-16:00 óra között. A helyszín a ZTE Aréna zárt parkolója előtti utca.

Kicsik és nagyok több lehetőség közül válogathatnak a szombati programból. Kitelepül a BioTechUSA, ahol a kóstolók mellett nyereményjátékok is várják az érdeklődőket, illetve a Zete Shop is megtalálható lesz a szurkolói zónán belül. Különböző játékokkal is készülnek a szervezők, melyeket kipróbálhatnak a résztvevők. Lesz kickpoint, speedmaster, Ronaldo jump, cornhole és XXL csocsóasztal is várja a szurkolókat a Zete Fiesztán. Mindezek mellett pedig egy kupa-színpad is kialakításra kerül, ahol a 2002-es bajnoki, a második osztályból való feljutásért járó, illetve a Magyar Kupával is fotozkódhatnak az érdeklődők.

A délután folyamán az Union Berlint erőstő, de jelenleg sérült válogatott játékossal, Schäfer Andrással is találkozhatnak a szurkolók 15:00-16:00 között.

16:30-kor pedig a ZTE FC-Union Berlin felkészülési mérkőzést rendezik a ZTE Arénában.

Fotó: Union Berlin/Facebook

# Kapcsolódó cikkek