2024.05.15., szerda - Zsófia, Szonja napja
facebook
Keresés
Szombaton újra Zete Fieszta!

Szombaton újra Zete Fieszta!

2023. július 14., 08:45
Július 15-én, szombaton immáron hatodik alkalommal rendezi meg a ZTE FC a Zete Fieszta névre keresztelt eseménysorozatát. A szurkolókat egész napos programmal várják a Zete Arénában és környékén.

A hagyományos programra a klub tájékoztatása szerint 10 órától várják az érdeklődőket.

A stadion főbejárata előtti részén szurkolói zónát alakítanak ki, ahol 10 és 16 óra között várják a szurkolókat ingyenes gyermekprogramokkal, kitelepülésekkel és kupaszínpaddal. 15 és 16 óra között az Union Berlin magyar válogatott labdarúgójával, Schäfer Andrással is találkozhatnak.

11 órától a „ketrecben” pályára lép a ZTE NB III-as alakulata, akik a Lendva ellen mérkőznek. Ezt követően felnőtt női NB II-es csapat játszik rangadót a szombathelyi Haladás-Viktória csapatával, 13:30-tól.

A ZTE Aréna 14:30-tól nyitja meg a kapuit. A Fiesztára érvényes belépővel az Al-Ettifaq és az Eszék elleni hazai EKL-mérkőzés is ingyenesen megtekinthető. Az Union Berlin elleni mérkőzés klubkártya nélkül is látogatható.

A ZTE FC-Union Berlin felkészülési mérkőzés 16:30-kor kezdődik.

Szombati mérkőzés kapcsán, Boér Gábor nyilatkozott a klub honlapjának:

Jeles esemény a fieszta a klub életében, nívós ellenféllel fogunk találkozni, akik a BL-főtáblára kvalifikálták magukat, ez tiszteletet érdemel. Nekünk komoly erőfelmérő lesz, hogy hol tartunk egy Bundesliga élcsapattal szemben. A felkészülés célegyenesében járunk, közelednek a tétmecccsek, így egyre élesebbnek kell lennünk. Amit eddig eltervezünk a felkészülés során, fizikai és taktikai szempontból, azt meg tudtuk csinálni. Közel járunk a megfelelő formához, de eddig még a terhelés kapott nagyobb szerepet az előkészületekben. Várjuk a szombati mérkőzést, reméljük, hogy sokan kilátogatnak majd a ZTE Arénába.

Fotó: ZTE FC/Facebook

# Kapcsolódó cikkek