2024.05.09., csütörtök - Gergely napja
facebook
Keresés
Pakson vizitál a ZTE FC

Pakson vizitál a ZTE FC

2024. február 16., 10:30
Két veretlen csapat találkozik a labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitányán. A ZTE FC az eddig lejátszott három fordulóban 7 pontot gyűjtött, míg a házigazda Paks három győzelemmel kezdett és vezeti a tabellát.

A ZTE FC a legutóbb a Mezőkövesd ellen szerzett egy pontot, míg a Bognár György vezette Paksi FC hazai pályán győzte le a Kecskemét együttesét. 

A klub hivatalos honlapján Sajbán Máté osztotta meg gondolatait a mérkőzéssel kapcsolatban, ami számára abban érdekes, hogy tavaly nyáron épp Paksról érkezett Zalaegerszegre.

Örömmel térek vissza, szeretek a paksi stadionban játszani, habár ellenfélként most először léphetek pályára ott. Az ott töltött idő alatt mindenkivel jó kapcsolatot ápoltam, ezért jó lesz újra találkozni a játékosokkal és stábtagokkal. Ettől függetlenül nem lesz más érzés ellenük játszani, a lefújásig csak a győzelem számít. Nehéz mérkőzés lesz, hisz ebben a szezonban még veretlenek hazai pályán és nagyon kevés gólt kaptak. Mi is jól kezdtük a tavaszt, jó formában várjuk a találkozót és a pontszerzéshez valószínűleg a legfontosabb összetevő az lesz, hogy kapott gól nélkül zárjunk

- mondta a ztefc.hu-nak a támadó.

A ma este 20 órakor kezdődő összecsapáson a ZTE FC célja nem lehet más, mint folytatni a jó sorozatot és megnehezíteni a bajnoki címre hajtó házigazda dolgát.

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István