2024.05.20., hétfő - Bernát, Felícia napja
facebook
Keresés
Győzelemmel mutatkoztak be az Egerszegi Titánok hazai pályán

Győzelemmel mutatkoztak be az Egerszegi Titánok hazai pályán

2024. január 23., 09:24
A második győzelmét szerezte meg az OB III-as jégkorongbajnokság középszakaszában az Egerszegi Titánok együttese. Ezúttal hazai jégen 8:5 arányban nyertek a Zempléni Hiúzok ellen.

Az egerszegiek a szezonban először játszottak hazai pályán és szerettek volna jól bemutatkozni saját közönségük előtt. Az első harmad elején a vendégek voltak veszélyesebbek, de nem sikerült bevenniük Szalai kapuját. A 9. percben varázsütésre megváltozott a játék képe, hiszen a hazaiak szereztek gólt Simon révén, majd két perc múlva Tóth-Zsólyomi is betalált. A 16. percben Varga találatával már hárommal mentek a Titánok, de a játékrész végén szépíteni tudtak a vendégek (3:1). A második harmadban kicsit visszavettek a tempóból a csapatok, inkább a küzdelem dominált a jégen. A 27. perben Varga, majd a 37. percben Zelevics szerzett újabb hazai gólt, amire csak egy válasz érkezett (5:2). A záró játékrészben is a hazaiak irányítottak és szereztek újabb gólokat. Két perccel a vége előtt már 8:3-ra vezettek a Titánok, de kiengedtek és a vendégek két gólt szerezve módosítottak az eredményen.

Összességében az Egerszegi Titánok kevesebbet lőttek kapura, de a helyzeteiket jó százalékkal értékesítették és ez döntőnek bizonyult. Két fordulót követően két győzelemmel állnak a középszakaszban a Titánok.

Egerszegi Titánok-Zempléni Hiúzok 8:5 (3:1, 2:1, 3:3)

Zalaegerszegi Jégaréna, 60 néző, JV: Mayer, Molnár

Egerszegi Titánok: Szalai (Tóth) – Baracsi, Kéner, Simon, Barna, Szabó (első sor), Maslac, Futó, Bosnyák, Varga, Egyed (második), Geosits, Szalontai, Tóth-Zsólyomi, Zelevics, Somogyi. Játékos-edző: Bosnyák Márkó

Gólszerzők: Baracsi, Simon, Bosnyák, Varga (3), Tóth-Zsólyomi, Zelevics, ill.: Hanes, Oravec, Gola, Borov.

Szöveg: Jóna István

Fotók: Jóna István

# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek