2024.05.20., hétfő - Bernát, Felícia napja
facebook
Keresés
Gól nélküli döntetlent játszott a hétközi fordulóban a ZTE FC II

Gól nélküli döntetlent játszott a hétközi fordulóban a ZTE FC II

2023. augusztus 31., 11:30
Hétközi fordulót rendeztek a labdarúgó NB III-ban. Az 5. fordulóban az észak-nyugati csoportban szereplő ZTE FC II a tabella felső régiójához tartozó Kelen FC-t fogadta.

Koller Zoltán vezetőedző kerete a felnőtt csapatból visszajátszókkal erősödött. Küzdelmes mérkőzést játszottak a felek, hullámzó teljesítménnyel. Az első félidőben sok volt a mezőnyjáték, kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt. A félidő hajrájában a vendégek játszottak veszélyesebben és Köcsének bravúrok is kellettek, hogy megmentse csapatát a góltól. A fordulás után a ZTE volt kezdeményezőbb, de a vendég kapu előtt nem voltak elég határozottak. Több nagy helyzet is kihasználatlanul maradt, az egyiknél a jobb kapufa mentette meg a góltól a vendégeket. Végül a találkozón nem született gól, így egy-egy ponton osztozkodtak a felek.

Koller Zoltán:

Nagyon nehéz mérkőzés volt, ami azt illeti, erre is számítottunk, hiszen felkészültünk a Kelen játékából. Eddig a négy mérkőzésükből hármat megnyertek. Tehát tudtuk, hogy ők egy szervezett és tudatos csapat. Ennek ellenére úgy gondolom, ha a támadó zónában jobb döntéseket hozunk, akkor megnyerhettük volna ezt a mérkőzést. Nyilván az ellenfelünk is szerezhetett volna gólt, hiszen voltak veszélyes szituációk a mi kapunk előterében is. Ettől függetlenül ez egy ki-ki mérkőzés volt. A határozott véleményem, ha megfelelő döntéseket hoztunk volna a kapu előtt, akkor megnyerjük a mérkőzést. Viszont, ha reálisan nézem, akkor talán a döntetlen volt a legigazságosabb eredmény a mai játéknapon.

ZTE FC II.–Kelen SC 0-0 (0-0)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv: Maml.

ZTE FC II.: Köcse – Deme, Dóczi, Király M., Kozári – Milovanovikj (Mulasics), Soltész, Csóka Do. – Baloteli (Györe), Klausz, Németh D.  (Balabás). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Fotók: Jóna István

# Kapcsolódó galériák