2024.05.15., szerda - Zsófia, Szonja napja
facebook
Keresés
Eredményesen szerepeltek a 27. WKF Diákolimpián az egerszegi karatékák

Eredményesen szerepeltek a 27. WKF Diákolimpián az egerszegi karatékák

2023. október 17., 09:45
Szigetszentmiklós volt a helyszíne a 27. WKF Karate Diákolimpiának. A Zalaegerszegi Shotokan karate Egyesület versenyzői nagyszerűen szerepeltek a versenyen.

A csapat legeredményesebb versenyzője Lőcsei Fanni Lili volt. Lili nagyon szép és erős formagyakorlatokkal hozta az elvárást és az első helyen végzett. Kumitében is nagyszerűen szerepelt, szép megoldásokkal a második helyen végzett a 16-17 éves korosztályban.

Az egyesület második éremszerzője Horváth Maja Viktoria volt. Maja a 10-11 éves korcsoportban katában és formagyakorlatban a harmadik helyen zárt.

Móricz Martin 14-15 éves korcsoportban formagyakorlatban nagyon szép és eredményes katákkal a harmadik helyen végzett. Horváth Jókus Vivien is hozta az elvárást és a harmadik helyen végzett a 16-17 évesek -59 kg-os súlycsoportjában.

Nagy Kata is kitűnően szerepelt, az első meccsét 6:1 re nyerte. Kata kisebb sérülések ellenére hozta az elvárást és a harmadik helyen végzett.

Darók Izabella katában és kumitében is a harmadik helyen zárta a versenyt.

Ujj Rebeka a középmezőnyben végzett.

Molnár Tamás a fiatalok edzője elégedett volt a tanítványai szereplésével, mert szinte mindenki katában és kumitében is egyformán eredményesen dolgozott.

Szöveg: Jóna István
Fotók: Zalaegerszegi shotokan Karate Egyesület/Facebook

# Kapcsolódó galériák