2024.05.19., vasárnap - Ivó, Milán napja
facebook
Keresés
Angyalföldön biztossá teheti a bennmaradást a ZTE FC

Angyalföldön biztossá teheti a bennmaradást a ZTE FC

2023. május 12., 07:54
Remek sorozatot tudhat maga mögött a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata, hiszen az edzőváltás óta két bajnoki győzelem és a Magyar Kupa siker áll mögöttük.

Az elmúlt fordulóban nagyon fontos győzelmet értek el a kék-fehérek a Puskás Akadémia elleni 2-1-es sikerrel. A győzelem azt is jelenti, hogy tovább erősítette a helyét a tabellán a ZTE és nagy lépést tett az élvonalbeli tagság megőrzéséhez.  

Az NB I 31. fordulójában, szombaton 14:15-től a Vasas ellen lép pályára Boér Gábor együttese. Az Angyalföldiek az utolsó szalmaszálakba kapaszkodnak, mindent megtéve, hogy valahogy elmozduljanak a kieső helyről. A vezetőedző a Vasas ellen kemény, kiélezett mérkőzésre számít:

Saját kezünkben van a sorsunk. A Puskás Akadémia elleni győzelemmel nagy lépést tettünk a bennmaradás felé, minél gyorsabban el is akarjuk érni a célunkat. A Vasas ellen nehéz meccsre számítok, ellenfelünk az utolsó utáni szalmaszálba kapaszkodik. Felkészültünk ellenfelünkből, de bizonyosan szoros mérkőzés lesz a szombati összecsapás

- mondta Boér Gábor.

Fotó: Jóna István

# Kapcsolódó cikkek