2024.05.13., hétfő - Szervác, Imola napja
facebook
Keresés
A Laman Team nyerte az I. Dr. Seregélyes István 24 órás úszógálát

A Laman Team nyerte az I. Dr. Seregélyes István 24 órás úszógálát

2024. január 29., 08:35
Szombaton és vasárnap 16 csapat 418 úszója vett részt az I. Dr. Seregélyes István 24 órás úszógálán, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszodában. A jótékonysági versenyt 2015-ben hirdették meg először a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány szervezésében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a zalaegerszegi úszósport kiemelkedő alakjának emlékére a verseny megnyitása előtt emléktáblát avattak, mely során özvegye és fiai is jelen voltak. A verseny megnyitóján Balaicz Zoltán polgármester és Pataki János, a verseny főszervezője mondott köszöntőt.

A csapatok szombaton 12 órától vasárnap 12 óráig úszhattak, majd az összesítés után kiderült, melyikük teljesített a legjobban. A 16 csapat 1265 kilométert tempózott megállás nélküli váltóban.

Az eredményhirdetésen a díjakat dr. Gárdos László, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház gyermekosztályának osztályvezető főorvosa, Nagy András, a Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont igazgatója és Böcskey Zsolt, a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. ügyvezetője adta át. Az első helyet, ahogy öt évvel ezelőtt, a Veszprémből érkező Laman Team szerezte meg. A második a Mint a Hal, a harmadik az Igyunk Rája csapata lett. Különdíjban részesültek a legidősebb résztvevők, a Törekvő Vizipókok 1. illetve a legfiatalabbak, akik a Hajótöröttek név alatt szelték a vizet.

Szöveg: Jóna István

Fotók: PE ZEK/Facebook

FO7LsaM3V8Y
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek