2024.05.19., vasárnap - Ivó, Milán napja
facebook
Keresés
A kiesés ellen menekülő MOL Fehérvár vendége lesz a ZTE FC

A kiesés ellen menekülő MOL Fehérvár vendége lesz a ZTE FC

2023. május 19., 13:25
A hétvégén az utolsó előtti fordulót rendezik az OTP Bank Ligában. Szombat délután 14:10-kor a MOL Fehérvár FC együtteséhez látogat a ZTE FC.

A fehérváriak a tabella utolsó előtti helyén tartózkodnak és nagyon közel állnak ahhoz, hogy hosszú idő után búcsút inthessenek az első osztálynak. Ha nem nyernek szombaton, és vasárnap a Honvéd legyőzi a Mezőkövesdet, már vasárnap eldőlhet, hogy a Vidi lesz a második kieső.

A ZTE FC nyugodtan várhatja a találkozót, hiszen az előző fordulóban a Vasas ellen szerzett ponttal már biztosan bennmaradt az NB I-ben. A Fehérvárral a szezonban kétszer játszott a ZTE, melyeken egy döntetlen és egy zalai győzelem a mérleg.

A ZTE FC vezetőedzője, Boér Gábor nehéz összecsapásra számít szombaton:

A hétvégén biztossá vált a bent maradásunk, ezzel egy fontos célt teljesítettünk a kupagyőzelem mellett. A játékosok ugyanolyan motiváltak és éhesek maradtak a sikerre, szeretnénk odaérni a tabella első felét jelentő hatodik pozícióba, ehhez azonban a hátralévő két mérkőzésen a maximumot kell nyújtanunk. Nehéz, kiélezett összecsapásra és jó hangulatra számítok, ami biztos vagyok benne, hogy lelkesíteni fogja a labdarúgóinkat is. Egy első osztályú tagságért küzdő topcsapattal találkozunk szombaton, azt gondolom, hogy dinamikus és feszült mérkőzés vár ránk.

A ZTE FC keretéből sérülés miatt hiányozni a fog Bojan Sankovic, a több játékos viszont bizakodva tekint a találkozó elé.

MOL Fehérvár-ZTE FC

2023. május 20. 14:10

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó

Fotó: Jóna István 

# Kapcsolódó cikkek