2024.05.17., péntek - Paszkál napja
facebook
Keresés
A DVTK ellen, idegenben folytatja a ZTE FC

A DVTK ellen, idegenben folytatja a ZTE FC

2023. december 02., 11:06
A labdarúgó NB I 15. fordulójában távoli és erős ellenféllel, a Diósgyőri VTK-val kell megküzdenie a ZTE FC-nek. A miskolci alakulat az idei szezonban stabil középcsapatként szerepel és két másik vetélytársával együtt húsz begyűjtött pontnál jár a bajnokságban.

A ZTE az elmúlt két fordulóban sajnos nem tudott pontot szerezni. Nehéz összecsapásnak néz elébe Máron Gábor együttese, hiszen Szergej Kuznyecov tanítványainak idén sikerült megtréfálni több élvonalbeli klubot is.

Nagy várakozással utazunk Diósgyőrbe, hiszen egy fontos mérkőzés előtt áll a csapat. Folyamatos ismerkedésen megyünk keresztül, eddig egy mérkőzésen vagyunk túl a csapattal, amin sok tapasztalatot szereztünk. Azt gondolom, hogy egy nagyon jó alakulat ellen fogunk játszani vasárnap, vélhetően nagyon sok néző előtt, ami reméljük, hogy feldobja az egész csapatot és a játékosokat. Az egész hét folyamán azon dolgoztunk, hogy kellően felkészüljünk a következő fordulóra, természetesen a cél az, hogy megpróbáljunk mindent megtenni a győzelemért.

- nyilatkozta a vezetőedző a klub honlapján.

A DVTK-ZTE FC összecsapást vasárnap 15:15-kor rendezik.

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZTE FC/Facebook

# Kapcsolódó cikkek