2024.07.13., szombat - Jenő napja
facebook
Keresés
Így töltődjön fel egy nap alatt a tengeren! A legnépszerűbb tengerparti városokba kínál csobbanójáratokat az Eni Travel Agency (x)

Így töltődjön fel egy nap alatt a tengeren! A legnépszerűbb tengerparti városokba kínál csobbanójáratokat az Eni Travel Agency (x)

Hirdetés
2023. július 12., 00:00

Ha idén nincs lehetősége a több napos vakációra, akkor sem kell elfelejtenie a napsütötte tengerpartot. A hévízi utazási iroda egynapos kikapcsolódást kínál Horvátország, Szlovénia és Olaszország kedvenc fürdővárosaiban.

Az elmúlt évek nehézségei Etl Enikő utazásszervezőt arra inspirálták, hogy a térségben egyedülálló és költséghatékony programokat kínáljon a kalandozni vágyóknak. Az Eni Travel Agency tulajdonosa már egy évtizede dolgozik azon, hogy utazási programjai minden igényt kielégítsenek.

Mint fogalmazott: a gyors feltöltődés a hétköznapok forgatagában elengedhetetlen. Így kerültek a palettára a csobbanójáratok, ahol a városnézés, a tengerparti fürdőzés és a gasztronómiai élmények kapnak főszerepet.

A kora reggeli órákban légkondicíonált, teljes komforttal felszerelt autóbuszunkkal útra kelünk. A megérkezést követően, még a legmelegebb órákat megelőzően városnéző program keretén belül megismerjük a kiválasztott desztináció kulturális értékeit, főbb látnivalóit. Megkóstoljuk a helyi ételeket, csemegézünk a tenger gyümölcseiből és estig napozás, csobbanás a tengerben. Persze vannak olyan utasok is, akik kizárólag a tenger miatt utaznak velünk, természetesen ez az ő döntésük, hogy a napot mivel töltik, de mi biztosítjuk a programban a városnézés lehetőséget is

– ismertette a csobbanójáratok egyediségét Etl Enikő.

Idén még 6 alkalommal kínálnak gyors tengerparti feltöltődést Európa számos régiójába, júliusban Crikvenica és Portoroz-Piran az úti cél. Augusztus első felében Horvátország a fő cél, Baska és Opatija felé vehetjük az irányt, de ebben a hónapban már az olasz üdülőhelyek is megjelennek a kínálatban: Gradóban és Triesztben is megmártózhatunk a tengerben.

A két legfontosabb szempont alapján választottuk ki a desztinációkat, amikor felvetettük a csobbanójáratokat. Elérhető távolságban legyenek és megfeleljenek a családosok igényeinek. Valamennyi úti cél esetében hosszan mélyülő tengerpart várja a fürdőzőket, ez biztonságos a kisgyermekesek számára is

– fogalmazott az utazásszervező.

Nemcsak a folyamatos figyelmet igénylő gyermekek szüleinek van szüksége feltöltődésre. Az emberek többsége számol be mentális és fizikai fáradtságról a munkanap végén, főleg a nyári hőségben, amikor csökken a koncentrálóképesség. Mindennél nagyobb szükségünk van egy-egy pihenőnapra, amikor kiszakadhatunk a hétköznapokból és mentálisan feltöltődhetünk. Bár egy nap kevésnek tűnhet, mégis érezhetően pozitív hatása van a kedélyállapotra és a mentális jólétre. Főleg, ha mindez a legnépszerűbb tengerparti városokban történik.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a hévízi utazási iroda zalaegerszegi felszállási lehetőséget vagy transzfert biztosít a helyiek számára. További érdeklődés/információ ITT olvasható. 

Fotók: Eni Travel Agency