2024.05.15., szerda - Zsófia, Szonja napja
facebook
Keresés
Premierre készülnek a Kvártélyház művészei

Premierre készülnek a Kvártélyház művészei

2023. június 30., 12:50
Készülnek a nyári előadásokra a Kvártélyház művészei. Olvasópróbán gyakorolták a 17. évad új bemutatóját, „Joe DiPietro és Jimmy Roberts: ÁJLÁVJÚ - Te édes, de jó vagy, légy más” című musical revüjét. A folyamat első fél óráját a sajtó munkatársai is megtekinthették.

A párkapcsolatok és a férfi-női viszony titkaiba pillanthatnak be azok, akik jegyet váltanak erre a darabra. A KvártélyházNyár Tompagábor Kornél rendezésében tűzi műsorára a nemzetközileg elismert zenés-táncos produkciót.  

A férfi női viszony első lépésétől egészen az esküvőig, a gyerekvállalásig a maga keserédes, de alapvetően vidám és jókedvű helyzeteit elemzi ez az előadás is. 

- tájékoztatott a rendező.

Mindezt élőben gitár-, cselló- és zongorajáték teszi teljessé. Az éneklésnek kiemelt szerepe van, ezért a színészek már három hete gyakorolnak. A hangulatos musical új kihívások elé állítja a teátrum munkatársait.

Nagyon sok olyan helyzet-, vagy jellemkomikum adódik a zenéből, Ez egy rendkívül jó kihívás, pláne az itt lévő fiataloknak, hiszen egyikünk sem volt még ilyen helyzetbe, hogy ennyire sokfelé kell figyelni.

 - fogalmazott az egyik színész, Dura Veronika.

A 17. évad június 11.-én kezdődött és augusztus 21-ig tart. Ezt a darabot július 28-án mutatják be, majd utána még hét alkalommal előadják. A közönség júliusban a Meseautót és a Pál utcai fiúkat szintén megtekintheti.

Fotók: Zalaegerszegi Televízió

d0RRO4uVWzA
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek