2024.06.14., péntek - Vazul napja
facebook
Keresés
Kampányzárót tartott a FIDESZ

Kampányzárót tartott a FIDESZ

2024. június 07., 14:10
A FIDESZ-KDNP zalaegerszegi kampányát közel ötszáz aktivista segítette. A támogatói aláírásokból 14 ezret gyűjtöttek, közben igyekeztek minden háztartásba személyesen eljutni - hangzott el a kampányzáró sajtótájékoztatón.

Nagyon fontosnak ítéljük meg azt, hogy a hagyományos kampánymódszerek mellett - tehát, hogy plakátokat helyezünk ki, szórólapokat gyártunk - az elmúlt időszakban az online felületen is rengeteg új képpel, videóval és egyéb más eszközökön tudtuk eljuttatni azt a nagyon fontos üzenetet, hogy mi is valósult meg Zalaegerszegen az elmúlt öt évben, és mik a terveink az elkövetkező ciklusra. Emellett nagyon fontosnak tartottuk a személyes jelenlétet is. Ennek megfelelően gyűjtöttük a támogató aláírásokat egészen az utolsó hétig

- tájékoztatott Bali Zoltán kampányfőnök.

Jelenleg a mozgósítás a legfontosabb feladat – tette hozzá Szilasi Gábor kabinetfőnök. Mint mondta, valamennyi támogatójukat felhívják telefonon és arra kérik, menjen el szavazni június 9-én. Szakértelem, stabilitás, erő, összefogás, biztonság. Ezek voltak a kampány legfőbb üzenetei – emelte ki Balaicz Zoltán, a FIDESZ-KDNP zalaegerszegi polgármesterjelöltje.

Egy olyan akciót szerveztünk meg az elmúlt hetekben és hónapokban, amely egyszerre volt vidám, optimista és ugyanakkor szakmai alapokon nyugvó. Kidolgoztunk egy olyan programot, egy olyan több mint 300 oldalas szakmai anyagot, amelyben bemutattuk a zalaegerszegieknek azt, hogy melyek azok a reális, valóban megvalósítható, fenntartható fejlesztési célok, amelyek mentén 2024 és 2029 között dolgozni szeretnénk.

Az arányos városfejlesztés továbbra is priorítás marad – hangsúlyozta Gecse Péter önkormányzati képviselőjelölt, aki arról is tájékoztatott, hogy a kampányból sem hagyták ki a peremkerületeket.

Szöveg: Frauenhoffer Márta

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

 

iekTwhjXjI8
# Kapcsolódó galériák