2024.07.25., csütörtök - Kristóf, Jakab napja
facebook
Keresés
Fiatal zalaegerszegi motoros vesztette életét Zalacsány közelében

Fiatal zalaegerszegi motoros vesztette életét Zalacsány közelében

2024. július 01., 10:15
A 22 éves fiatalember egy kanyarban sodródott ki, leesett a motorról, majd beütötte a fejét a szalagkorlátot tartó oszlopba.

Mint arról portálunk is beszámolt, halálos baleset történt a 760-as főúton szombaton. A Ripost azt közölte, hogy egy 22 éves zalaegerszegi motoros hunyt el Zalacsány közelében.

A hírek szerint a férfi Hévíz irányából érkezett, amikor a kanyarban elvesztette uralmát a motor felett. Átment a másik sávba, majd kicsúszhatott alóla a motor, és leesett róla, a motor pedig még valamivel több, mint 200 métert sodródott önállóan. Elsődleges információk szerint a motoros rosszul választotta meg a sebességet, túl gyorsan ment. Miután leesett a motorról, fejével a szalagkorlátot tartó lábnak ütközött. Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez, sokáig küzdöttek érte, de az életét már nem lehetett megmenteni.

A fiatal férfi újraélesztését laikusok azonnal megkezdték, majd a helyszínre érkező légi- és földi mentőegységek még több, mint 20 percen át folytatták, sajnos eredménytelenül. A fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette

- mondta el Csillag Zoltán, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa.

A férfi Zalaegerszegen élt a szüleivel és az öccsével: a tragédia híre a szomszédokat is megrázta - az autószerelőként dolgozó motorosról mindenki jó véleménnyel volt. A Tények információi szerint a fiatalember rutinos volt, nem ez volt az első motorja: a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Fotó: illusztráció/Freepik