2024.06.20., csütörtök - Rafael napja
facebook
Keresés
Előadásokkal és vetélkedővel folytatódik a ZEN

Előadásokkal és vetélkedővel folytatódik a ZEN

2024. április 16., 12:36
ZEN-t, azaz egyetemi napokat tartanak Zalaegerszegen. A vármegyeszékhelyen két felsőoktatási intézmény működik, melyek minden évben együtt szervezik a közösségépítő rendezvényt. A hétfőn kezdődött programsorozatot ma, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában folytatták.

Hétfőn a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán előadásokra és főzésre várták a fiatalokat, akiknek – miután kipihenték az esti bulit – kedden a Pannon Egyetemen tartottak színes és tartalmas programokkal.

Ezt a délelőttöt a hagyományoknak megfelelően szakmai előadásokkal kezdjük. Délelőtt három előadót tudnak meghallgatni az érdeklődők. Az első előadás a logisztika történetéről szól, a második öltözködési kultúrát mutat be az üzleti és magánéletben, a harmadik pedig rendszerelméletről fog szólni a hétköznapjainkban

- tájékoztatta portálunkat Horváth Fanni szervező.

A diákok nagy várakozással fogadják a változatos kínálatot. Számukra – mint mondták – meghatározó, és a csapatépítés szempontjából kihagyhatatlan élmény. A többéves múltra visszatekintő rendezvény megvalósításához sokak összefogására volt szükség.

A háromnapos programsorozatban a PTE-s és a Pannonos hallgatók együtt szervezték meg ezt a programot. A kapcsolatépítés szempontjából fontos ez nekik, megismerkedhetnek egymással és próbálunk minél jobban beilleszkedni a városnak a forgásába

- részletezte Decsi Péter főigazgató.

A szervezők délutánra kutyasétáltatást, majd városi vetélkedőt terveztek, ám az időjárás közbeszólt. A Bogáncs Állatmenhely meglátogatása elmaradt, a próbatételt pedig, Zalaegerszeg utcái helyett a Pannon Egyetem kampuszán tartották. 

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

Nu0Am9NNH7g
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek