2024.06.20., csütörtök - Rafael napja
facebook
Keresés
Bemutatkoztak a Tiéd a Város Egyesület kertvárosi jelöltjei

Bemutatkoztak a Tiéd a Város Egyesület kertvárosi jelöltjei

2024. május 29., 18:39
Sajtótájékoztatón mutatta be a Tiéd a Város Egyesület a kertvárosi körzetekben induló jelöltjeit.

Nagy Dezső József a kilencedik egyéni választókerületben számít a szavazók bizalmára.

A zöldterületek egy részén én helyeznék ki asztalokat, padokat körbe, ahol ez lehetséges, hogy az emberek ne csak a betonkasztniban legyenek, hanem a zöldben is tudjanak a szomszédok, ismerősök beszélgetni.

A tizedik választókerületben élők mindennapjait Szabó Katalin járdák és utak felújításával, illetve közösségépítő lehetőségekkel segítené.

Régóta vágyam az, hogy legyen itt a Kertvárosban termelői piac, hisz nagyon sok embernek van kiskertje, vagy hegye, ahol az áruikat el tudnák adni. Ezt most is megcsinálják spontán, de jó lenne, ha ehhez valamilyen olyan környezetet tudnánk teremteni, ahol ezt kulturáltan meg tudnánk oldani.

Fodor László a tizenegyedik számú kerületet tenné élhetőbbé.

Az aláírásgyűjtés közben nagyon sok fiatal szülő fordult felém azzal, hogy egy olyan kis játszóteret kellene építeni, ahol a 2-3 éves gyerekeknek lenne csúszda, mászóka, homokozó, mert a Bóbitába ez a korosztály nem igazán fér be, vagy nem tudja élvezni annyira ezt a részét.

Az ellenzéki pártokból és civilekből álló összefogás mind a 12 választókerületben indít jelöltet. Szándékuk, hogy több emberséget és szakmaiságot vigyenek a közgyűlésbe.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotó: Médiacentrum Zalaegerszeg
 

UMMGb9lI1aE