2024.06.15., szombat - Jolán, Vid napja
facebook
Keresés
Nagypénteken is nyitva lesz a zalaegerszegi piac

Nagypénteken is nyitva lesz a zalaegerszegi piac

2024. március 28., 09:20

Akciókkal és leárazásokkal várják a vásárlókat a kereskedők Zalaegerszegen. Slágertermék ilyenkor a sonka és a tojás, de a hónapos retket, a tormát és az újhagymát is sokan keresik.

Az ünnepi menühoz nélkülözhetetlen termékeket sokan a piacon vásárolják. Az érdeklődők a vásárcsarnokban a jó minőségű sonkát és a hentesárut helyi termelőktől vehetik meg. A tojás az üzletek többségében hétfő óta akciós. Emiatt az itt árusítő őstermelőknél is olcsóbb lett. 

Az input anyagok, minden, ami van, az nem ment le, mert mi saját magunk gazdálkodunk és magunk állítjuk elő a kukoricát és a búzát és azt adjuk a tyúkoknak. Úgyhogy tényleg saját termelésű minden. Az árakat is úgy tudjuk alakítani. Reméljük, hogy sok vásárlónk lesz most.

- fogalmazott Gorzáné Bende Mária őstermelő.

Horváth István igazgató portálunknak kifejtette: az igényekhez igazodva idén a piac módosított nyitvatartással vár mindenkit.

Úgy döntöttünk, hogy megadjuk a lehetőséget az embereknek a vásárlásra nagypénteken is. Nagypénteken 6-12 óráig várjuk a vásárlókat. Szombaton a szokásos nyitvatartással vagyunk és vasárnap, természetesen zárva leszünk és mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk ezzel.

Vannak, akik a dekoráció elkészítéséhez keresnek hozzávalókat. A piacon őket is színes választékkal várják.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

U1zl9SJgTJM
# Kapcsolódó galériák