2024.06.24., hétfő - Iván napja
facebook
Keresés
Tragédia az osztálykirándulás után, meghalt egy 13 éves gyerek

Tragédia az osztálykirándulás után, meghalt egy 13 éves gyerek

2024. június 09., 08:58

Még el tudott búcsúzni a gyermekétől az az édesanya, akinek a fiát hétfőn újra kellett éleszteni egy komáromi szabadidőparkban, egy iskolai kiránduláson.

Az RTL számolt be arról, hogy egy hétfői iskolai kirándulásról mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 13 éves fiút, miután újraélesztették. A csatorna értesülése szerint a gyerek azt játszotta a társaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni. A 13 éves Áron percekig nem jött fel, mire a társai észrevették, hogy baj van. A fiúhoz először az úszómester ért oda, és elkezdték az újraélesztést, majd a mentősök is megérkeztek. Helikopter vitte kórházba, ahol pár napon belül meghalt.

Édesanyja megtörten nyilatkozott arról, mi történt gyermekével, és értetlenül áll a történtek előtt: nem érti, hogy a fia mit keresett a két méter mély vízű medencében, ugyanis elmondása szerint Áron nem tudott úszni.

A gyerek a kórházban néhány nappal az újraélesztése után meghalt.

Ez sokat számít, hogy el tudtuk neki mondani, amit érzünk. Ott volt az egész család

- mondta a fiú édesanyja.

Az összeállítás szerint a szabadidőpark vezetése belső vizsgálatot indított az ügyben, valamint közben büntetőlejárás is indult – tájékoztatott az Infostart. 

Fotó: illusztráció/Pixabay