2024.05.13., hétfő - Szervác, Imola napja
facebook
Keresés
Zalaegerszegi sikerek a Balkán Open ICO Combat Sport nemzetközi bajnokságon

Zalaegerszegi sikerek a Balkán Open ICO Combat Sport nemzetközi bajnokságon

2023. szeptember 13., 13:55
A Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box Sportegyesület Zalaegerszeg három versenyzővel vett részt szeptember 8-10 között a Bosznia-hercegovinai Balkán Open ICO Combat Sport nemzetközi bajnokságon.

Horváth Ferenc elnök-vezetőedző tájékoztatása szerint a verseny célja számukra első körben az volt, hogy felmérjék a versenyzőik jelenlegi felkészültségét, hogy aztán majd ennek megfelelően tudjanak készülni az igazán fontos megmérettetésekre.

Horváth Noel három mérkőzéssel megnyerte a Combat Box kategóriát a junior -87 kg-ban. Noel szeptember 30-án Zalaegerszegen lép ketrecbe a RIBO Világszövetség Youth Elite Oriental Box Európa-bajnoki övéért szlovák riválisával

- tette hozzá Horváth Ferenc, majd rámutatott arra, hogy jól halad a felkészülés.

Nagy Gergely 27,5 kg-al mérlegelt Boszniában. Megnyerte a -28 kg kick-light és K1 light kategóriát is. Gergely a -35 kg-ban is tatamira lépett, ahol sanda-light 2, K1 light 2 és kick-lightban 3. helyen végzett. Gergő lett a legharcosabb versenyző is a nemzetközi bajnokságon. Czilli Bálint felnőtt low-kick és K1 szabályokban mérkőzött -72 kg-ban. Bálint 71,5 kg-al mérlegelt. Combat Boxban is bezsebelt egy 2. helyet. Ezen felül K1 lightban -89 kg-ban szintén neveztünk, itt is Bálint nyert

- részletezte a sportegyesület elnöke.

Október 18-23 között mindhárom versenyző ott lesz Angliában az ICO Combat világbajnokságon. A bosnyák nemzetközi versenyen az egyesület három bírója is szerepet kapott. Horváth Ferenc vezetőbíró, főbíró, Szamler Krisztina és Horváth Tamás pontozóbíróként működött közre. 

Fotók: Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box Sportegyesület Zalaegerszeg

# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek