2024.05.16., csütörtök - Mózes, Botond napja
facebook
Keresés
Városi torna-diákolimpiát szerveztek Zalaegerszegen

Városi torna-diákolimpiát szerveztek Zalaegerszegen

2023. december 21., 18:20
A Liszt-iskola tornatermében a fiatalok szerhasználatban, illetve formagyakorlatokban egyaránt bizonyíthatták tudásukat.

A versenyzőknek a diáksport szövetség által meghatározott feladatokat kellett - lehetőleg hibátlanul - megoldaniuk. Ennek megfelelően a szakmai zsűri a gerendán, a talajon, illetve a szekrényen nyújtott teljesítményt egyaránt értékelte.

Városi torna-diákolimpiai bajnokságot rendezett a Liszt Ferenc Általános Iskola. Gyakorló céllal rendezzük, hiszen a megyei bajnokságra készülünk, amit január 11-én rendeznek Nagykanizsán. Városunkból több iskola is jelen van és képviselő magát. A Mindszenty József Általános Iskola, Kölcsey Ferenc Gimnázium, Ötvös iskola, a Liszt Ferenc Általános Iskola és a Zrínyi Miklós Gimnázium.

- tájékoztatott Meretei-Simon Beáta főszervező.

A diákok teljesítményét Babos Sándorné Révai Mária Zalaegerszegért díjas testnevelő tanár is pontozta. Mint kifejtette, a torna kulcsfontosságú alapokat biztosít. A nyugalmazott pedagógus örömmel nyugtázta, hogy a stafétát volt tanítványai méltóképpen vették át. Így, mint fogalmazott, az utánpótlás magasszínvonalú képzése hosszútávon biztosított.

Szöveg: Nagy Jenő

Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

X_qgl4ZVwp0
# Kapcsolódó galériák