2024.05.18., szombat - Erik, Alexandra napja
facebook
Keresés
Támogatási szerződést írt alá a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület

Támogatási szerződést írt alá a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület

2024. február 21., 09:38
Újabb két évre meghosszabbította támogatási szerződését a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület és a 3B Hungária Kft. Az együttműködés nagy segítséget jelent a klub fenntartása és az utánpótlás nevelése szempontjából. A szponzorálás révén az idei versenyszezon minden fordulóján részt tudnak venni a sportolók.

A 3B Hungária Kft. immár az 5. cég, amelyik ily módon ismeri el a zalaegerszegi dzsúdósok munkáját. Varga Zoltán elnök szerint minden segítség jól jön, mivel a versenyző csapat négy fővel bővült. Az ő edzőtáboroztatásuk és egyéb költségeik meghaladják anyagi lehetőségeiket. Vizlendvai László, tiszteletbeli elnök szerint támogatók nélkül nem tudnának nagyobb versenyeken indulni:

Nagyon fontos a versenyzésben résztvevő utánpótlás tagjainknak ez a támogatás, hiszen így tudjuk azt biztosítani, hogy részt vegyenek azokon az országos vagy nemzetközi versenyeken is, ahonnan egyébként nagyon szép eredményeket hoznak – több korosztályos válogatott versenyzőnk is van már az utánpótlásban.

A versenyek idején a felszerelésen kívül utazásra, szállásra és részvételi díjra is forrást kell biztosítani. A szponzorok szerepe ilyenkor a legfontosabb.

Két éve támogatjuk a judo klubot, és most egy meghosszabbítási szerződést írtunk alá. Remélhetőleg ezt a támogatást tartósan tudjuk biztosítani

- nyilatkozta portálunknak Nagy Zoltán, a 3B Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A zalaegerszegi judo szakosztály mintegy 150 tagból áll: óvodásokból, iskolásokból, valamint junior és felnőtt sportolókból. Közülük kerül ki az a 20-30 versenyző, akik hétről hétre járnak megmérettetésre. Vannak olyan ígéretes tehetségek, akik nemzetközi porondon is képesek bizonyítani.

Van 4 nemzetközi szintű versenyzőnk is: Mátéffy Gábor, aki junior válogatott, Volner Panna serdülő válogatott, Takács Nóra ifjúsági válogatott és Ódor Noel, aki most sérülésből jön vissza. Tavaly ő ifi válogatott volt. Bízunk benne, hogy a junior válogatottságot is el fogja érni rövidesen

- mondta ifj. Nagysolymosi Sándor, a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület vezetőedzője.

A dzsúdósok köszönetük jeléül egyesületi pólót ajándékoztak támogatóiknak, akiket meghívtak rendezvényeikre és versenyeikre.

Szöveg: Soós Aliz
Fotók: Médiacentrum Zalaegerszeg

XVGnqUesFX0
# Kapcsolódó galériák