2024.05.04., szombat - Mónika, Flórián napja
facebook
Keresés
Remek alapszakaszt zárt a ZTE NKK

Remek alapszakaszt zárt a ZTE NKK

2024. április 05., 08:40
Sikeresen zárta az alapszakaszt a ZTE NKK az Amatőr NB I-es bajnokság Fehér csoportjában, melyben az előkelő második helyen végeztek a lányok. A rájátszás már a hétvégén elindul, ahol a MAFC lesz Rózsás Gábor együttesének ellenfele.

Kiválóra értékelhetjük az alapszakaszban nyújtott összteljesítményünket, a 11-5-ös mérleget és a 2. helyezést. Természetesen rengeteg edzésmunka áll az eredményeink hátterében, illetve fontos volt az is, hogy mindenki elfogadja, megértse a szerepét a csapatban és egyénekként és csapatként is találjunk motivációt, célokat

- nyilatkozott a klub honlapján a vezetőedző.

A legfontosabb tényező az edzésmunka volt. Mennyiségben és minőségben is nagyon jól dolgoztunk, szépen fejlődött minden játékosunk egyénileg is, és közben jó kis csapattá kovácsolódtunk

- folytatta Rózsás Gábor.

A ZTE NKK a legjobb 16 csapat közé verekedte be magát és vasárnap már a rájátszás első fordulója következik. A ZTE NKK az alapszakaszban erős, rutinos keretekkel rendelkező, masszív csapatokat előzött meg. A rájátszás már egy teljesen más bajnokság lesz, főleg, hogy oda-visszavágós alapon kuparendszerben zajlik. A Piros-csoportban 5. helyen végző MAFC lesz az első körben a ZTE NKK ellenfele, a győztes az 1-8., a vesztes a 9-16. helyért folytathatja majd.

Az első mérkőzést hazai pályán vívhatják a lányok. A találkozót április 7-én vasárnap 17:30-tól rendezik az Ostoros Károly Csarnokban.

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István