2024.05.03., péntek - Tímea, Irma napja
facebook
Keresés
Rácz Tibor nyerte a DartsCsütörtök első augusztusi fordulóját

Rácz Tibor nyerte a DartsCsütörtök első augusztusi fordulóját

2023. augusztus 06., 08:05
A rossz, kedvezőtlen időjárás sem tántorította el a kocsmasportok királyának nevezett darts szerelmeseit, hogy részt vegyenek a Zalaegerszegi Darts Egyesület által szervezett DartsCsütörtök elnevezésű versenysorozat augusztus 3-i fordulójában.

A csütörtöki alkalomra ezúttal 11 fő érkezett a Legend's Pubba, köztük ismét egy első alkalmas versenyző is. Az indulókat két csoportba sorsolva kezdődtek a játéknap küzdelmei kettő nyert legig. Ezt követően főág-vigaszágas lebonyolítás következett, főágon 3, vigaszon 2 nyert legig. A döntőbe főágról a mérkőzésről mérkőzésre jobb formába lendülő Rácz Tibor, vigaszágról Vincze Martin érkezett. Rácz Tibor lendülete kitartott a legvégéig, így ő lett a játéknap győztese.

A versenynapon 2 db 180-as dobás is volt, ami ugyancsak Rácz Tibor nevéhez fűződik, de több bullos és 100+-os kiszálló, illetve ezek kombinációja is született az este folyamán.

Augusztus 13-án, vasárnap Krikett Kupát rendeznek, míg a következő DartsCsütörtökön, augusztus 10-én ráhangolódásként krikett napot tartanak. 

Fotó: Jóna István