2024.05.18., szombat - Erik, Alexandra napja
facebook
Keresés
Nyári tábort tartott a ZKTE

Nyári tábort tartott a ZKTE

2023. július 06., 09:20
Nyári tábort szervezett a Zalaegerszegi Kosárlabda Torna Egylet (ZKTE) az iskolaév lezárását követően az utánpótlásában nevelkedő gyerekeknek. A napközis jellegű tábort az Ostoros Károly Sportcsarnokban tartották. A sporttáborban az előkészítő és kenguru korosztályból 30 gyermek vett részt, ahol változatos programokkal kedveskedtek nekik utánpótlásedzőik.

A programban napi két edzés szerepelt, ahol a kosárlabda alapelemeit gyakorolhatták a lányok, valamint különböző ügyességi játékokon és természetesen az egymás elleni csatákban bővíthették tudásukat. Az edzések mellett az ebéd és a délutáni tréning között volt számháború a Parkerdőben, előadást hallgathattak a fiatalok az internet veszélyeiről, a biztonságos közlekedésről, de volt fagyizás és strandolás is a városi strandon.

A foglalkozásokat Gellérné Gulyás Ildikó, Molnár Anita, Czukor Tünde és Hersics Adrienn utánpótlásedzők tartották a gyerekeknek. A rekkenő hőséget jól bírták a fiatalok, az ebéd mellett müzliszeletekkel, sok folyadékkal és gyümölccsel pótolták az elégetett kalóriákat.

Fotók: Jóna István

 

# Kapcsolódó galériák