2024.05.04., szombat - Mónika, Flórián napja
facebook
Keresés
Németh Dániel és Klausz Milán is szerepelhet a másodosztályban

Németh Dániel és Klausz Milán is szerepelhet a másodosztályban

2023. augusztus 24., 08:48
Több, a ZTE FC kötelékébe tartozó fiatal is játszhat az NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár együttesében egy, a felek közötti kooperációs megállapodás értelmében.

Az elmúlt hétvégén az U21-es válogatott csatára, Németh Dániel is pályára lépett a Mosonmagyaróvár színeiben - tudta meg a Nemzeti Sport. Az élvonal mellett Csóka Dominik, Klausz Milán és Tullner Péter is szerepelhet az NB II-es együttesben.

A lap információi szerint a ZTE FC a 2023–2024-es idényre kooperációs megállapodást kötött az NB II-es Mosonmagyaróvárral. Ez azt jelenti, hogy a megállapodás keretében megnevezett, 21 év alatti játékosok az idény során folyamatosan mindkét klubban pályára léphetnek bajnoki mérkőzésen.   

Ebben az idényben a Mosonmagyaróvárban Csóka Dominik három, az eddig a ZTE NB III-as csapatában szerepelt Tullner Péter két NB II-es meccsen kapott lehetőséget az óváriaknál, akik múlt szombaton, a Gyirmót elleni 2–2-es meccsen az U21-es válogatott Németh Dánielt is bevetették.

A ZTE-től kapott tájékoztatás alapján a három labdarúgó a kooperatív kölcsön keretében szerepelhet a másodosztályú csapatban és ugyanez érvényes a 18 éves, az új idényben három NB I-es meccsen egy gólpasszig jutó Klausz Milánra is, aki azonban egyelőre még nem játszott a Mosonmagyaróvárban.

Fotó: Jóna István