2024.05.02., csütörtök - Zsigmond napja
facebook
Keresés
Mim Gergely hivatalosan is a ZTE FC játékosa lett

Mim Gergely hivatalosan is a ZTE FC játékosa lett

2024. március 14., 08:30
A ZTE FC labdarúgócsapata szerdán a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Mim Gergely két éves szerződést írt alá az NB I-es klubbal, akinek a játékjogát is megvásárolta a vármegyeszékhelyi csapat.

Mim Gergely az elmúlt időszakban kiegyensúlyozott, jó teljesítményével hívta fel magára a figyelmet és a ZTE FC egyik alapembere lett.

A Puskás Akadémiától kölcsönben érkezett szélső kölcsönszerződése lejárta után plusz egy évvel hosszabbította meg szerződését, szerdán pedig aláírta a klubváltásról szóló iratokat is.

A ztefc.hu kiemeli, bár a jelenlegi költségvetés nem tette lehetővé a játékos megvásárlását a Puskás Akadémiától, Végh Gábor a klub tulajdonosa és elnöke sajátkezűleg finanszírozta a transzfer létrejöttét. Tette mindezt azzal a szándékkal, hogy tovább erősítse a ZTE FC keretét.

A klubváltásról Mim is megosztotta gondolatait:

Azért döntöttem a ZTE mellett, mert az itt töltött időszakom alatt biztossá vált, hogy a jövőmet tekintve és sok más szempontból is a legjobb helyen vagyok. Jól érzem magam a csapatban és megkapom azt a bizalmat, ami minden játékos számára rendkívül fontos.

Mim 2016. március 29-én debütált az U17-es válogatottban, két évvel később, 2018-ban, bemutatkozott a magyar U19-es keretben is.

Szöveg: Jóna István

Fotó: ZTE FC