2024.05.11., szombat - Ferenc napja
facebook
Keresés
Klausz Milán meghívást kapott az U19-es korosztályos válogatottba

Klausz Milán meghívást kapott az U19-es korosztályos válogatottba

2023. augusztus 16., 09:15
Július végén megkezdődött a férfi utánpótlás-válogatottak felkészülése az őszi feladatokra. Több korosztályban is változást jelentette be az MLSZ a szakmai stábot és a vezetőedzőt illetően.

Az U19-es válogatottnál nem változott a vezetőedző személye, ugyanúgy Babó Levente irányítja a korosztályt, mint az előző egy évben, U18-ban is. Az U19-es válogatott augusztus 23-án Telkiben fogadja a románokat, majd szeptember első felében a szabadkai Vilotic-kupán szerepel, ahol a szerb, a francia és a montenegrói együttes lesz az ellenfele. Az őszi Eb-selejtezőket október 11-17. között rendezik, a mieink Lettországban küzdenek a továbbjutásért a házigazda lett, a gibraltári és a norvég válogatott társaságában. A csapat november közepén Észak-Írországba utazik egy négyes felkészülési tornára, amelyen a házigazdák mellett a lengyelek és a portugálok is részt vesznek.

A fiatalok augusztus 20-23 között készülnek Telkiben. Erre az összetartásra kapott meghívót a ZTE FC fiatal játékosa, Klausz Milán - adta hírül a vármegyeszékhelyi klub.

Fotó: ZTE FC/Facebook