2024.07.27., szombat - Olga, Liliána napja
facebook
Keresés
Kiss Bence további két évig a ZTE FC játékosa marad

Kiss Bence további két évig a ZTE FC játékosa marad

2024. június 09., 10:20
A ZTE FC vezetősége lehívta Kiss Bence szerződésében lévő opcióját, így a Kecskemétről érkezett középpályás további két évig lehet a ZTE FC játékosa.

Kiss Bence egyike volt a téli szünetben történt átigazolásoknak és a hátralévő összes bajnoki mérkőzésen pályára lépett - olvasható a ZTE FC közleményében. Rögtön az első szereplése során gólpasszal mutatkozott be, amiből aztán a tavaszi szezon során összesen ötöt szerzett. A támadók kiszolgálása mellett fontos szerepet játszott a labdatartásban, biztos pontja volt a középpályának és megszerezte első élvonalbeli gólját is.

Úgy gondolom voltak remek mérkőzések a tavaszi szezon során és összességében jól teljesítettünk. Nagyon jól érzem magam és boldog vagyok, hogy itt játszhatok. Remek érzéssel tölt el a tudat, hogy a vezetőség elégedett velem és örülök, hogy érvénybe léptették a plusz két évet. A jövőben szintén arra fogok törekedni, hogy akár kezdőjátékosként, akár csereként a tőlem telhető legjobb játékkal segítsem a társakat, a klubot. A célunk, hogy a következő idényben is legalább olyan jól szerepeljünk, mint tettük azt idén tavasszal

- nyilatkozta a játékos a ztefc.hu-nak. 

Szöveg: Jóna István

Fotó: Jóna István