2024.05.19., vasárnap - Ivó, Milán napja
facebook
Keresés
Javában készül a szezonra a ZTE FC

Javában készül a szezonra a ZTE FC

2023. július 07., 16:10
Nemzetközi és hazai színtéren egyaránt fontos küzdelmekre készül a ZTE FC. Az együttes az Európa Konferencia-ligában a horvát NK Osijek (NK Oszijek) ellen lép pályára, majd az NB I első fordulójában a Kisvárda csapatát fogadják.

Erőnléti edzésekkel és taktikai fejlesztéssel telik a Zete focistáinak nyara: közel három hete tart a felkészülési időszak. Három edzőmérkőzésen már túl vannak, melyeken Boér Gábor vezetőedző szerint játékuk reménykeltő képet mutatott. Így a közelgő nemzetközi mérkőzésekre is magabiztosan utazhatnak.  

Ez mindenki számára, az egész klub számára egy óriási motiváló tényező. A játékosok is nagyon várják a két mérkőzést és nagyon remélem, hogy a motiváció mellett egy olyan extázis is jellemző lesz a klubra, a játékosokra, a városra, hogy ez plusz töltetet tud adni erre a két mérkőzésre. Nagyon fontos, hogy ezen a két mérkőzésen jó teljesítményt nyújtsunk és bízok benne, hogy tudunk meglepetést okozni és tudunk egy kört még menni.

- fogalmazott Boér.

A kék-fehérek az eszékiek ellen vívott meccs után hazai pályán fogadják a Kisvárdát. Céljuk, hogy az edzőmérkőzéseken tapasztalt hibákat addig kijavítsák.

A csapatnak ugyanúgy mint tavaly az erőssége az lesz, hogy nagyon jó kondicionális állapotban lesz és emellett kell a fegyelmezettség hátul, mint elől. Ha hátul le tudjuk hozni a mérkőzéseket nullára, akkor elől biztos, hogy fogunk gólokat szerezni.

- mondta portálunknak Bedi Bence.  

A ZTE FC a 2. fordulóban szintén hazai pályán játszik. Akkor az újonc MTK lesz az ellenfél.

Fotók: Zalaegerszegi Televízió

pcccpJ0O1Ek
# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek