2024.05.02., csütörtök - Zsigmond napja
facebook
Keresés
Fiatalos döntő volt a DartsCsütörtökön

Fiatalos döntő volt a DartsCsütörtökön

2023. november 25., 08:30
Az utolsó előtti klasszikus DartsCsütörtök játéknapon 14-en vettek részt, hogy játszanak, gyakoroljanak, edzenek a december 7-i amatőr verseny előtt.

A Zalaegerszegi Darts Egyesület által szervezett versenyen az indulók 4 csoportban versengtek a minél előnyösebb helyezés eléréséhez. A háromfős csoportokban 4 nyertig, a négyfősökben 3 nyert legig zajlottak a küzdelmek.

A hagyományokhoz hűen a főtáblára mindenki kijutott, ahol 3 nyert leges meccseken dőlt el a továbbjutás kérdése. A szervezők a lehető legtöbb mérkőzés biztosítására törekedtek, ezért 2 nyertes vigaszágon futhattak neki versenyzők a végső döntőbe jutásért. Főágról Ambrus Mátyás, vigaszágról Tüske Bence ért oda a napi "fiatalos" döntőbe. Valószínűleg nem siettek haza, mivel kimaxolták a döntőt. Először Bence nyerte meg 3:2-re a párharcukat, így ráadás meccs következett, ami ugyanilyen arányban, de már Mátyás javára hozta el a végső győzelmet.

Az extrakategóriákban a dobogós helyezésen állók sikerrel törekedtek pozíciójuk megtartására, így repkedtek a 180-ak, extra kiszállók.

Szöveg: Jóna István
Fotó: Pinterest