2024.05.17., péntek - Paszkál napja
facebook
Keresés
A tabellaszomszédok csatáját az Azul Verde nyerte a ZTE ellen

A tabellaszomszédok csatáját az Azul Verde nyerte a ZTE ellen

2023. május 18., 09:45
A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjának 20. fordulójában a ZTE FC együttese a tabellaszomszéd Azul Verde SC együtteséhez utazott.

Azul Verde SC–ZTE FC 1-0 (0-0)

Budapest. Jv: Tóth K.

ZTE: Császár H. – Nagy, Hetyei (Regőci), Nyári, Grubits, Szabó (Császár F.), Kopcsándi, Harsányi (Pupos), Vitusz (Tollár), Király (Szegedi), Megyeri. Edző: Pergel Andrea.

Gólszerzők: Vojnity (47.).

Az esős időjárás miatt nehéz körülmények fogadták a csapatokat. A hazaiak voltak kezdeményezőbbek, míg a zalaiak jól védekeztek. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, kevés vendég helyzettel és gól nélkül. A fordulás után a 47. percben megszerezte a vezetést a fővárosi együttes. A ZTE támadójátéka nem igazán működött ezen a meccsen és a sikert jobban akaró hazaiak megérdemelten gyűjtötték be a három pontot.

A női bajnokságból még két forduló van hátra, a ZTE FC vereségével már nem érheti utol az előtte álló Azul Verde FC-t és a negyedik helynél sem végezhet rosszabbul a fordulók eredményeitől függően.

A 21. fordulóban szomszédvári rangadó vár Pergel Andrea együttesére, hiszen szombaton 16 órától a Nagykanizsa csapatát fogadják a Zalaegerszegi Ifjúsági Sportcentrumban.

Fotó: illusztráció/Shutterstock