2024.05.03., péntek - Tímea, Irma napja
facebook
Keresés
A Parco Caffe csapata telel az élen a Városi Kispályás Bajnokságban

A Parco Caffe csapata telel az élen a Városi Kispályás Bajnokságban

2024. január 02., 10:00
Szeptember végén, hat csapattal indult a Zalaegerszeg Városi Kispályás Bajnokság, melynek mérkőzéseit a Városi Sportcentrum műfüves pályáján rendezték.

Baráti társaságok, évek óta együtt sportoló közösségek neveztek a négyfordulós - kettő őszi és kettő tavaszi - bajnokságba. Újoncnak nevezhető a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjának csapata, akik történetük során először neveztek a bajnokságba.

A találkozókat a szervezők csütörtöki és pénteki napokra tették, és az esti órákban játszották le a csapatok. Izgalmas mérkőzéseket hozott az első két kör, melyben 10 mérkőzést játszottak le fejenként a csapatok.  Az őszi elsőséget a Parco Caffe csapata szerezte meg 21 pontot szerezve és mindösszesen egy mérkőzést elveszítve. Mögöttük már nagy a tömörülés, hiszen három csapat is 16 ponttal áll, köztük az egymás elleni mérkőzés határozta meg a sorrendet. Így a második helyen a Z. Police SE, a harmadik a Hűtve szállítás, míg a negyedik a Pannon Egyetem csapata áll. Az ötödik helyen némileg lemaradva a Játék csatárok nélkül, míg a hatodikon a Pannon –Joko FC áll.

Szöveg: Jóna István
Fotó: Jóna István