2024.05.03., péntek - Tímea, Irma napja
facebook
Keresés
A Dózsa-napokon vettek részt a ZTE KK játékosai

A Dózsa-napokon vettek részt a ZTE KK játékosai

2024. március 28., 12:33
Szerdán délelőtt a Zalakerámia ZTE KK két játékosa, Jeremiah Daniel Paige és Tristan Ikpe a Zalaegerszegi Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában jártak.

Az iskolában hagyományos Dózsa-napok keretein belül vehettek részt a fiúk egy interaktív programon. Az iskola tanulói az angol nyelv gyakorlása és népszerűsítése mellett tehették fel kérdéseiket az idegen nyelvismeretüket is fejlesztve. A diákok nagyon izgatottan várták a tengerentúlról érkezett kosárlabdázókat, akiknek szintén nagy élmény volt találkozni a nebuló szurkolókkal.

A kötetlen beszélgetés és kérdések közepette az is kiderült a játékosokról, hogy a Falco elleni győzelem áll a legközelebb a szívükhöz és mindkettőjüknél a nagyszülői ágon voltak kosaras múltú felmenők. A gyerekek arra is kíváncsiak voltak, vajon milyen hivatást választanának a légiósok. JD minden bizonnyal a jogi pályát választva ügyvéd lenne, Tristan pedig a sportnál maradva focista lenne.

A közös Ha felveszed…, Hajrá ZTE és Zeg, Zeg, Zeg - Zalaegerszeg törzsszurkolói indulók skandálása sem maradhatott el, ami mindenkinek nagy élmény volt. Mindezek után már csak az autogrammok és a fényképek készítése volt hátra JD-vel és Tristannal, amit valószínűleg a legjobban vártak a kis kosárdrukkerek - adott hírt az eseményről a ztekosar.hu.

Szöveg: Jóna István

Fotók: ZTE KK/Facebook

# Kapcsolódó galériák
# Kapcsolódó cikkek