2024.05.04., szombat - Mónika, Flórián napja
facebook
Keresés
A Csesztreg nyerte a megyei kupát

A Csesztreg nyerte a megyei kupát

2023. június 01., 12:36
Szerdán este Zalaegerszegen, a ZTE Arénában rendezték a labdarúgó Zala Megyei Kupa 2022-2023. évi sorozatának döntőjét, amit a Zalaszentgrót és a Csesztreg csapatai vívtak egymással. A kupát a Csesztreg hódította el, miután 4-0-ra nyert.

Az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a ZTE Arénában rendezte a megyei kupadöntőt. A Megye I-es bajnokságban ezüstérmes Csesztreg kezdett jobban és a 17. percben Kiss Bálint révén vezetést is szerzett a bajnokság bronzérmese a Zalaszentgrót ellen. Lüktetett a játék, volt helyzet mindkét oldalon. Közel állt az egyenlítéshez a szentgróti együttes, de Ferenczi ziccerét a csesztregi kapus, Gergő Áron nagy bravúrral hárította.

A fordulás után a Csesztreg játszott veszélyesebben és a 64. percben újra Kiss volt eredményes. A 82. percben végleg eldőlt a mérkőzés, amikor Póczak közelről talált a kapuba. Emlékezetessé a csereként beálló, alig egy percet a pályán töltő Csiszár tette a kupadöntőt, 22 méteres bombagóljával beállította a 4-0-s végeredményt.

A kupát és az érmeket Kovács Tamás, az MLSZ Zala Megyei Igazgatóság társadalmi elnöke adta át a győztesnek.

Fotók: Jóna István

# Kapcsolódó galériák